کاهش میانگین سنی بازیکنان در اردوی اخیر تیم ملی فوتسال بانوان ششمین همایش علمی بین المللی فاطمة الزهراء (س) + جزییات سهم ۶۶ درصدی زنان در مشارکت در طرح سنجش سلامت روان| هدف اصلی، غربالگری آسیب‌های روانی جنگ است تصویب مصوبه‌ای به نفع تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان| بازنگری یک سیاست زنان روستایی به بازار ملی کشور متصل می‌شوند دعوت از ۸ بانوی خراسان رضوی در نهمین اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر + اسامی پیشگیری از بیماری‌های مادرزادی با ارائه ۲۶ هزار مشاوره ژنتیک در خراسان رضوی فعالیت بیش از ۳۰۰ صندوق خرد بانوان روستایی و عشایری در خراسان شمالی| مزایای این صندوق‌ها چیست؟ طرز تهیه میکادو در منزل + فیلم ناگفته‌های مرضیه برومند از پیرزن گیلکی که ایده ساخت «خونه مادربزرگه» شد تاب‌آوری روانی؛ مهمترین مهارت برای گذشتن از فراز و نشیب‌های زندگی مشترک چند راهکار ساده برای انتخاب بهترین ضدآفتاب صعود برترین بانوان پینگ‌پنگ‌باز ایران در رنگینک جهانی فوتسال دختران ایران در داکار | از کاستاریکا تا ایتالیا؛ حریفان المپیکی مشخص شدند نجات ۵۹۰ مادر باردار از پرتگاه سقط در خراسان شمالی فعالیت ۵۰۸ هزار نفر از بانوان کشور در تولید و فروش صنایع دستی اگر باردار هستید از این کار پرهیز کنید رقابت‌های جام آسیای مرکزی | اولین پیروزی تیم ملی والیبال بانوان مقابل لبنان کسب شد نگاهی به نقش پررنگ زنان در جنگ رمضان| زندگی چگونه بر جنگ غلبه می‌کند؟
سرخط خبرها
کاهش روزانه تعداد موالید در کشور | ۲۰ میلیون زن در سن باروری

کاهش روزانه تعداد موالید در کشور | ۲۰ میلیون زن در سن باروری

  • کد خبر: ۱۹۹۶۹۶
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۰۰:۰۵
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: علیرغم وجود ۲۰ میلیون زن در سن باروری، تعداد موالید سالانه کشور زیر یک میلیون نفر است و اصلاح این روند بیش از هر مساله‌ای نیازمند کار فرهنگی است.

به گزارش شهرآرانیوز، انسیه خزعلی در نشست با بانوان خیر ایثارگر، با بیان اینکه اصلاح روند فرزندآوری در کشور بیش از هر مساله‌ای نیازمند کار فرهنگی است، اظهار کرد: در دهه شصت ۱۰ میلیون خانم در سن باروری و ۲ میلیون در سال تولد داشتیم، اما الان بالای ۲۰ میلیون خانم در سن باروری با زیر یک میلیون تولد در سال داریم.

وی با بیان اینکه روز به روز تعداد موالید ما کاهش پیدا می‌کند، تاکید کرد: با وجود اینکه بعضی از علل کاهش اقتصادی است، ولی باید توجه کرد که نوع نگاه و توقع از زندگی عوض شده است و این ماییم که باید بخواهیم این نگاه تغییر کند.

وی افزود: ما همچنین پیشنهاد "زنان برای زنان" را داشتیم تا زنان خودشان برای رسیدگی به مشکلات زنان گروه‌هایی را تشکیل دهند و به خانواده زندانیان و برخی خانواده آسیب دیده و گرفتار آسیب اجتماعی سر زده و رسیدگی کنند. ما آمادگی هماهنگی بین این گروه‌ها را داریم.پ

منبع: تابناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.